Unieke uitjes

Een uniek uitje in een bourgondische kookstudio

Voor unieke uitjes ben je bij Kookcentrum Brabant op het juiste adres. Wij bieden tal van unieke uitjes, zoals kookworkshops en andere arrangementen. Denk hierbij aan djembé, solex rijden of schilderen: voor ieder wat wils! Groepen van 12 tot en met 80 personen kunnen bij ons terecht. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie- en vriendendagen. Kortom: voor een uniek uitje moet je bij Kookcentrum Brabant zijn!

Kookcentrum Brabant hét adres voor unieke uitjes

Een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant is een geweldig, culinair uitje, geschikt voor iedereen. Samen met en voor elkaar koken. Je kiest zelf welk menu je wilt, van tapas tot sushi en een culinair 6-gangendiner: alles is mogelijk! Ook houden wij rekening met allergieën of eventuele andere wensen. De workshops vinden plaats onder begeleiding van een professionele chef-kok. Je kunt in onze sfeervolle, bourgondische kookstudio terecht met groepen van 12 tot en met 80 personen.

Heeft u andere wensen?

Kies je voor een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant, dan bepaal je zelf wat je wilt koken.

Populair zijn de tapasmenu’s, maar ook leuk is een zoveel-gangenmenu. Alles is mogelijk!

Kookcentrum Brabant vindt het belangrijk om rekening te houden met bezoekers die bepaalde producten niet mogen eten. Zij stellen voor deze personen een op maat gemaakt menu op. Uiteraard voor dezelfde prijs als de andere bezoekers.

Neem nu contact op