Kookcentrum Brabant

Een bourgondische & laagdrempelige kookstudio

Wie op zoek is naar Brabantse gemoedelijkheid en een culinaire belevenis, is bij ons aan het juiste adres. In het dorp Beek en Donk baten wij met heel veel liefde en plezier Kookcentrum Brabant uit. Een bourgondische, laagdrempelige kookstudio en een bedrijf dat gespecialiseerd is in catering en het organiseren van feesten en partijen.

In 2013 nam ik, Stef van Oorsouw, het stokje over van mijn vader, die in 2001 dit kookcentrum oprichtte. Vol plezier ging ik aan de slag met mijn eigen zaak. Samen met een aantal professionele chefkoks zet ik me vol liefde en plezier in om de bezoekers een leuke dag of avond te bezorgen. Zowel bij kookworkshops en activiteiten in huis als bij cateringpartijen bij bedrijven en/of mensen thuis.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat alle producten (dag)vers zijn. De kookworkshops zijn er niet alleen om te leren koken; plezier staat voorop. Samen met en voor elkaar bezig zijn en genieten. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich bij ons thuis voelen. Daar onderscheiden wij ons in als kookstudio. Als het over catering gaat, kunnen we een grote verscheidenheid bieden. Altijd van hoogstaand niveau en helemaal naar de wensen van de klant. Ook voor mensen die bepaalde producten niet mogen eten. Dat is waar wij bij Kookcentrum Brabant voor staan. Hopelijk tot ziens!