Kookworkshop

Een kookworkshop: hét ultieme groepsuitje

Een kookworkshop boek je bij Kookcentrum Brabant. Wij zijn een gemoedelijke, bourgondische kookstudio, waar heel veel mogelijk is. Het is hét adres voor een bourgondische, gemoedelijke kookworkshop. Heerlijk kokerellen en tafelen met elkaar onder de begeleiding van een professionele chef-kok.

Variatie kookworkshops

Bij ons zijn diverse kookworkshops mogelijk. We bieden kookworkshops voor groepen van 12 tot en met 80 personen. We beschikken over twee keukens en sfeervolle restaurants, waardoor we continue de ruimtes aan kunnen passen op het aantal personen. Gedurende het programma is alles zeer laagdrempelig, waardoor je al snel een ‘thuis’ gevoel creëert. Hét ultieme uitje voor een bedrijfsfeest, vrijgezellendag, teamuitje of familieweekend! Samen met en voor elkaar koken. Je kiest zelf welk menu je wilt, van tapas tot sushi en een culinair 6-gangendiner: alles is mogelijk! Ook houden wij rekening met allergieën of eventuele andere wensen.

Heeft u andere wensen?

Kies je voor een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant, dan bepaal je zelf wat je wilt koken.

Populair zijn de tapasmenu’s, maar ook leuk is een zoveel-gangenmenu. Alles is mogelijk!

Kookcentrum Brabant vindt het belangrijk om rekening te houden met bezoekers die bepaalde producten niet mogen eten. Zij stellen voor deze personen een op maat gemaakt menu op. Uiteraard voor dezelfde prijs als de andere bezoekers.

Neem nu contact op