Kookworkshop omgeving Den Bosch

Kookworkshop regio Den Bosch: hét ultieme uitje

Een kookworkshop in de omgeving van Den Bosch kun je het beste boeken bij Kookcentrum Brabant. Wij zijn een gemoedelijke, bourgondische kookstudio, waar heel veel mogelijk is. Het is het adres voor een kookworkshop in de omgeving van Den Bosch. Heerlijk kokerellen en tafelen met elkaar onder de begeleiding van een professionele chef-kok.

Variatie kookworkshops omgeving Den Bosch

Bij ons zijn diverse kookworkshops mogelijk. We bieden kookworkshops voor groepen van 12 tot en met 80 personen. We beschikken over twee keukens en sfeervolle restaurants, waardoor we continue de ruimtes aan kunnen passen op het aantal personen. Gedurende het programma is alles zeer laagdrempelig, waardoor je al snel een ‘thuis’ gevoel creëert. Hét ultieme uitje voor een bedrijfsfeest, vrijgezellendag, teamuitje of familieweekend!

Heeft u andere wensen?

Kies je voor een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant, dan bepaal je zelf wat je wilt koken.

Populair zijn de tapasmenu’s, maar ook leuk is een zoveel-gangenmenu. Alles is mogelijk!

Kookcentrum Brabant vindt het belangrijk om rekening te houden met bezoekers die bepaalde producten niet mogen eten. Zij stellen voor deze personen een op maat gemaakt menu op. Uiteraard voor dezelfde prijs als de andere bezoekers.

Neem nu contact op