Indoor Activiteiten Brabant

Originele indoor activiteiten  in Brabant

Indoor activiteiten BrabantEen indoor activiteit in Brabant. Ben je daarnaar op zoek? Bij Kookcentrum Brabant vind je dé indoor activiteiten van Brabant. Kom heerlijk koken door middel van een culinaire kookworkshop. Wellicht vind je het leuk om er nog een indoor groepsactiviteit aan te koppelen, zoals djembé of schilderen.

Kookcentrum Brabant hét adres voor indoor activiteiten in Brabant

Een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant is een geweldig, culinair uitje, geschikt voor iedereen. Het is de ideale binnenactiviteit. Samen met en voor elkaar koken. Je kiest zelf welk menu je wilt, van tapas tot sushi en een culinair 6-gangendiner: alles is mogelijk! Ook houden wij rekening met allergieën of eventuele andere wensen. De workshops vinden plaats onder begeleiding van een professionele chef-kok. Je kunt in onze sfeervolle, bourgondische kookstudio terecht met groepen van 12 tot en met 80 personen.

Heeft u andere wensen?

Kies je voor een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant, dan bepaal je zelf wat je wilt koken.

Populair zijn de tapasmenu’s, maar ook leuk is een zoveel-gangenmenu. Alles is mogelijk!

Kookcentrum Brabant vindt het belangrijk om rekening te houden met bezoekers die bepaalde producten niet mogen eten. Zij stellen voor deze personen een op maat gemaakt menu op. Uiteraard voor dezelfde prijs als de andere bezoekers.

Neem nu contact op