Groepsuitje Den Bosch

Een origineel groepsuitje omgeving Den Bosch

Een groepsuitje in de omgeving van Den Bosch. Ben je daarnaar op zoek? Bij Kookcentrum Brabant vind je hét groepsuitje van Den Bosch. Kom heerlijk koken door middel van een culinaire kookworkshop. Wellicht vind je het leuk om er nog een groepsactiviteit aan te koppelen, zoals djembé, solex rijden of schilderen.

Kookcentrum Brabant hét adres voor groepsuitjes in de regio Den Bosch

Een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant is een geweldig, culinair uitje, geschikt voor iedereen. Samen met en voor elkaar koken. Je kiest zelf welk menu je wilt, van tapas tot sushi en een culinair 6-gangendiner: alles is mogelijk! Ook houden wij rekening met allergieën of eventuele andere wensen. De workshops vinden plaats onder begeleiding van een professionele chef-kok. Je kunt in onze sfeervolle, bourgondische kookstudio terecht met groepen van 12 tot en met 80 personen.

Heeft u andere wensen?

Kies je voor een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant, dan bepaal je zelf wat je wilt koken.

Populair zijn de tapasmenu’s, maar ook leuk is een zoveel-gangenmenu. Alles is mogelijk!

Kookcentrum Brabant vindt het belangrijk om rekening te houden met bezoekers die bepaalde producten niet mogen eten. Zij stellen voor deze personen een op maat gemaakt menu op. Uiteraard voor dezelfde prijs als de andere bezoekers.

Neem nu contact op