Groepsactiviteit

Gemoedelijke groepsactiviteiten bij Kookcentrum Brabant

Wij bieden leuke groepsactiviteiten aan, voor groepen van 12 tot en met 80 personen. Kookcentrum Brabant is een bourgondische, laagdrempelige kookstudio, waar heel veel mogelijk is. Het is dé ideale plek voor als je op zoek bent naar een verrassende, culinaire groepsactiviteit.

Welkom! Wij bieden leuke groepsactiviteiten!

Een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant is een geweldig, culinair uitje, geschikt voor iedereen. Samen met en voor elkaar koken. Je kiest zelf welk menu je wilt, van tapas tot sushi en een culinair 6-gangendiner: alles is mogelijk! Ook houden wij rekening met allergieën of eventuele andere wensen. De workshops vinden plaats onder begeleiding van een professionele chef-kok. Je kunt in onze sfeervolle, bourgondische kookstudio terecht voor de meest diverse, leuke workshops. Ook is het mogelijk om er nog een leuke groepsactiviteit aan te koppelen, zoals djembé, solex rijden of schilderen.

Heeft u andere wensen?

Kies je voor een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant, dan bepaal je zelf wat je wilt koken.

Populair zijn de tapasmenu’s, maar ook leuk is een zoveel-gangenmenu. Alles is mogelijk!

Kookcentrum Brabant vindt het belangrijk om rekening te houden met bezoekers die bepaalde producten niet mogen eten. Zij stellen voor deze personen een op maat gemaakt menu op. Uiteraard voor dezelfde prijs als de andere bezoekers.

Neem nu contact op