Educatief Bedrijfsuitje

Hét ultieme educatieve bedrijfsuitje

Een educatief bedrijfsuitje met het personeel. Ben je daarnaar op zoek? Kookcentrum Brabant biedt educatieve bedrijfsuitjes! Kom heerlijk koken door middel van een culinaire kookworkshop. Wellicht vind je het leuk om er nog een groepsactiviteit aan te koppelen, zoals djembé, solex rijden of schilderen.

Kookcentrum Brabant hét adres voor educatieve bedrijfsuitjes   

Een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant is een geweldig, culinair uitje, geschikt voor iedereen. Samen met en voor elkaar koken. Je kiest zelf welk menu je wilt, van tapas tot sushi en een culinair 6-gangendiner: alles is mogelijk! Ook houden wij rekening met allergieën of eventuele andere wensen. De workshops vinden plaats onder begeleiding van een professionele chef-kok. Je kunt in onze sfeervolle, bourgondische kookstudio terecht met groepen van 12 tot en met 80 personen. Al veel bedrijven en organisaties gingen je voor! Zoals de politie, Rabobank, Savant en diverse gemeentes.

Heeft u andere wensen?

Kies je voor een kookworkshop bij Kookcentrum Brabant, dan bepaal je zelf wat je wilt koken.

Populair zijn de tapasmenu’s, maar ook leuk is een zoveel-gangenmenu. Alles is mogelijk!

Kookcentrum Brabant vindt het belangrijk om rekening te houden met bezoekers die bepaalde producten niet mogen eten. Zij stellen voor deze personen een op maat gemaakt menu op. Uiteraard voor dezelfde prijs als de andere bezoekers.

Neem nu contact op